Verkstad & Reservdelar

GLASREPARATIONER

Av Bavaria Sverige Bil AB
Ett stenskott i vindrutan kan med tiden bli en större spricka som resulterar i sämre sikt och en försvagning då vindrutan är en bärande del av karossen. Därför är det alltid bra att laga det så tidigt som möjligt. Välkommen till oss på Bavaria så hjälper vi dig.

STENSKOTTSLAGNING

Många stenskott går att laga utan att vindrutan behöver bytas. Förutsättningarna för att det ska gå att laga ett stenskott är alltid bättre om det åtgärdas så nära inpå det har hänt som möjligt. Fördelen för dig är att det går fortare och blir betydligt billigare att laga ett stenskott än att byta hela vindrutan. Att laga ett stenskott tar cirka 30 minuter, under tiden kan du sitta ner och ta en kopp kaffe, använda vårt fria wifi eller läsa en tidning i vår lounge. Vid stenskottslagning betalar du bara självrisken som varierar mellan 0 – 200 kr beroende på försäkringsbolag. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag så att hanteringen ska bli så enkel och smidig som möjligt för dig.

I väntan på att du ska laga ett stenskott kan du sätta på ett speciellt stenskottsplåster som skyddar skadan mot fukt och smuts. Sätt på plåstret så snart du upptäcker stenskottet. Har du inget stenskottsplåster är det bara att komma oss på Bavaria så bjuder vi på det. 

BYTE AV VINDRUTA

Eftersom vindrutan är en bärande del av karossen och har en mängd teknik inbyggd så kan den vid skada från stenskott behövas bytas ut. Då är det viktigt att verkstaden är auktoriserad och att glasmästaren är utbildad just på BMW. Våra glasmästare har lång erfarenhet av att laga vindrutor och vi använder bara BMW Originaldelar. På så sätt kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på ett professionellt  och säkert sätt.

Boka tid för glasreparation här.