Bilköp & nyheter

NYA BMW 1-SERIE

Av Bavaria Sverige Bil AB
I september i år lanseras nya BMW 1-serie, fylld med nyheter som syns både exteriört och interiört.

Beroendeframkallande: Nya BMW 1-serie har kommit för att dra till sig allas blickar. Detta eftersom bilens imponerande design och det progressiva formspråket gör att den sticker ut från mängden redan vid första anblicken. Interiören imponerar även med sin moderna ambiens med hög kvalitet och känsla av rymd. Effektiva motorer, som i nya BMW 1-serie för första gången kan fås i kombination med framhjulsdrift och toppmoderna chassiteknologier ger en körupplevelse som präglas av dynamik och smidighet, medan innovativa teknologier och förarassistanssystem säkerställer att du och dina passagerare alltid anländer destinationen säkert och bekvämt.

Premiumkvalitet som man ser redan vid första anblicken. Designen hos nya BMW 1-serie ger ett starkt intryck såväl invändigt som utvändigt. Startpunkten för den dynamiska fronten med stor dubbelnjure och bred frontspoiler. Skarpt markerade linjer förenas i den flytande taklinjen och vidare till det karakteristiska bakpartiet. Den höga klassen i BMW 1-serie märks också direkt i interiören: Passagerarna möts av en rymlig kupé med inbjudande ambiens och hög må-bra-faktor. Den moderna förarplatsen präglas av ergonomiskt optimerade utrustningar, stora digitala displayer som tillval och en förarmiljö som i varje detalj är anpassad för föraren.

Vare sig det handlar om kraftfull acceleration, smidiga köregenskaper eller perfekt väghållning – nya BMW 1-serien gör med sina effektstarka motorer och dynamiska drivline- och chassikomponenter varje resa till en höjdpunkt.

Styr färddatorn med gester, överlåt parkeringen åt bilen eller fråga den intelligenta röstassistenten om var närmaste bensinstation finns. Nya BMW 1-serien erbjuder en mängd praktiska funktioner, digitala tjänster och förarassistanssystem – för maximal komfort och säkerhet.

Planerad lansering är september 2019.

Artiklar i samma kategori