Om Bavaria

Om Bavaria

Sedan 1996 har Bavaria vuxit till en av de största återförsäljarna av BMW och MINI i NordenKoncernen omsatte mer än fem miljarder NOK under 2015, har sitt huvudkontor i Stavanger och anläggningar i södra Norge och Stockholmsregionen. Bavaria har ca 700 medarbetare fördelat på ca 18 st anläggningar . Totalt såldes inom koncernen nästan 15 000 bilar år 2015. Bavaria är BMW-återförsäljare i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lilleström, Stockholm och Uppsala och MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm och Uppsala. Förutom den huvudsakliga verksamheten av försäljning och service av BMW och MINI, har företaget Porsche-återförsäljare i Stavanger, Arendal och Son. I Sverige bedrivs också verksamhet med försäljning och serviceverkstad i Stockholm och Malmö.  

VISION OCH VÄRDERINGAR

VISION OCH VÄRDERINGAR

Bavaria präglas av passion och innovation, och vår vision är att leda utvecklingen och ta branschen till nästa nivå! Våra kärnvärden är ödmjukhet, respekt och ärlighet och det är dessa som driver vår utveckling framåt.

Bavaria ska vara överraskande annorlunda och märkbart bättre, och vi strävar efter att skapa unika upplevelser för våra kunder - vårt löfte är "Vi ordnar allt - alltid".

KARRIÄR HOS BAVARIA

KARRIÄR HOS BAVARIA

På Bavaria har vi flera spännande positioner inom försäljning, service, teknik, ekonomi/finans, HR, administration, olika chefspositioner - för att nämna några. Vi har fler än 700 engagerade medarbetare, som jobbar med utgångspunkt av våra värderingar om ödmjukhet, respekt och ärlighet.

Vi vill ha motiverade medarbetare - som motiverar både sig själv och andra i en ibland hektiskt tillvaro, som gillar att arbeta med premiummärken och som trivs i förändringskultur.

Bavaria ska vara en attraktiv arbetsplats, där vi ska vara bäst på det vi gör och hjälpa våra medarbetare att utvecklas och lyckas!